14. helmikuuta 2014

Blogimasennus.

Oih ja voih ! Taas on se aika vuodesta, kun tekisi mieli haudata koko blogi ja unohtaa blogimaailma. Tunteet ovat hyvin ristiriitaiset. Sillä toisaalta on kiinnostusta ja intoa, mutta toisaalta haluan sanoa hyvästit omalle blogilleni ja keskittyä vain blogien lukemiseen. Tiedän kuitenkin, että siinä päätöksessä kestäisin ehkä viikon.

Rästissä on useampia postauksia, jotka vain pitäisi kirjoittaa ja käydä kuvat läpi. Tuntuu vain jotenkin ylitsepääsemättömän vaikealta käydä esim. reissukuvia läpi. Huoh. Kyllä niitä jossain vaiheessa nähdään ! Taitaa rästissä olla parit kynnetkin, eiköhän nekin saada tänne jossain rakosessa.

Karsin tuossa vähän aikaa sitten hieman lakkavarastoja itseltäni ja äidiltäni. Siitä tuli mieleen, kiinnostaako pienoinen lakkakirppis blogin puolella ?

Entäs muistatteko kun aloittelin syksynä lakkakokoelmani esittelyä ? Olisikohan syytä jatkaa, sillä kokoelmiin on tullut uusia tulokkaita ? Jos tämä saa kannatusta, poistan varmaan ne neljä postausta syksyltä ja panostan nyt kerralla kunnolla, että saisin vaikka kerran viikkoon postattua yhden merkin. Miltä kuulostaa ? :)

Muutenkin ideoita postauksien suhteen otetaan vastaan. Haluaisin tästä blogimasennuksesta päästä jo pikkuhiljaa eroon..

Yritän tässä samalla myös uudistaa ulkoasua, jos se toisi mielenkiintoa takaisin :)

Surkutuspostauksen loppuun toivottelen teille rakkaat lukijat

 Ihanaa Ystävänpäivää !

14 kommenttia:

 1. Mullaki jäi esittely joskus kesken ja täytys kai alottaa alusta ja päivittää listakin.Myin ite just vähän yli 60lakkaa kimppahintaan tosin ja edullisesti,mutta pääsin niistä eroon =)
  Ihanaa ystävänpäivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se on aina kiva aloittaa, mutta jossain vaiheessa mielenkiinto loppuu ;D
   Oi, vitsi tosi hyvä juttu että sait kaupaksi ne :)

   Poista
 2. Tuo kokoelman esittely kuulostaa hyvältä! Ja ihanaa ystävänpäivää myös sinulle!:)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä vaan, kyl myö täällä pysytään vaik ei ihan joka toine päivä tulis postausta :D Bloggaamisen pitää olla mukava harrastus, ei stressin aiheuttaja :) Ja kirppis kyl kiinnostais! Ja osallistu paljon johoki haasteisiin, niih saat postausaiheita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ^_^
   Pitääkin etsiä jotain kivoja haasteita, mitä ei tarvitse orjallisesti noudattaa ;) 31. päivän kynsihaaste oli tuskallista loppua kohden :D

   Poista
 4. Täällä kans näytetään peukkua kokoelma-esittelylle! :)

  VastaaPoista
 5. Välillä on itsellänikin ollut pientä blogimasennusta, mutta se on mennyt yleensä nopeasti ohi. Toivottavasti sullakin menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se tästä pikkuhiljaa :) Nyt jo vähän helpottaa kun kävi avautumassa ;)

   Poista
 6. Mua aina ihmetyttää kun lukijat toivois säännöllistä ja tiheää postaustahtia, koska en mä ainakaan oo kyttäämässä joka päivä että milloin tuo ja tuo päivittää. Mä kyllä jaksan lukea blogeja, joiden postaustahti on harvempi, enkä ymmärrä mikä ongelma siinä muka on.
  Että jos tuntuu siltä että juuri nyt ei jaksa, niin pidä vaan tauko, sen jälkeen on varmasti enemmän puhtia ja innostusta bloggaamiseen :) Kyllä me täällä odotetaan:)
  Mutta mä myös olisin kiinnostunut kokoelma-esittelystä. Sellainen postaus olisi myös kiva, jossa esittelisit ne 5 lakkaa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ! Orjallisesen säännöllisesti postaaminen tuntuu ajatuksenakin jo liian ahdistavalta ja rasittavalta. Pitäisi myös varuilta olla monta postausta takataskussa valmiina julkaistavaksi. Ei kiitos.
   Itse tykkään blogeista, jotka päivittävät suhteellisen usein (useammin kuin kerran kuussa :D) mutta en todellakaan ole vaatimassa postaamista säännöllisesti. Tahtoo mennä maku, jos postailee esim. joka päivä useamman pienen postauksen. Mutta toisaalta, mikäs siinä jos on intoa ja ideoita :)

   Kiva kuulla ! Voi autiosaari, tästä tulee vaikeaa mutta toteutan tämän kyllä ;) Kiitos !

   Poista
 7. Mun taas toisaalta tekis hirveästi mieli postailla, mutta kun mun kuvista tulee vaan Bloggerissa ihan hirveitä ja ihan eri näköisiä kuin koneella. Enkä tiedä mistä johtuu. Sitten ei haluais tehdä postauksia ilman kuvia. On tosiaan välillä itselläkin ollut ns. blogimasennusta, esimerkiksi viime vuonna ei oikein jaksanut kirjoitella. Aloitin kirjoittamaan joulublogia syksyllä ja siitä tuli taas intous kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä tosiaan on, outoa ! Oon kyllä lukenut monien muidenkin kiroavan että blogger tuhoaa kuvanlaadun ja saa näyttämään erilaiselta kuin koneella :o

   Poista

Kiitos (: ♥