25. marraskuuta 2013

Blogiystäviä tapaamassa.

Tasan viikko sitten koitti jännä maanantai. Tapaisin jälleen uusia ihmisiä, joihin olen tutustunut blogin kautta. Olimme Vihreät silmät ja sateenkaarikynnet -blogin hepexxx:n kanssa kuukauden päivät jutelleet, jos tulisin vapailla käymään hänen ja hänen miehensä luona. 

Hepe ja hänen miehensä tuli miua vastaan juna-asemalla, jonka jälkeen sain käydä jättämättä ylimääräiset tavarat heille. Tämän jälkeen alkoi turistikierros Lahden keskustassa, eli matka Trion kauppakeskukseen. Kahvihammasta, tässä tapauksessa jäätelöhamamsta, kolotti jo itsekullakin, niinpä suuntasimme ensimmäisenä nauttimaan itsetehtyä jääteöä Ciao ! Caffe:n.
Mie valikoin monista herkullisen tuntuisista vaihtoehdoista ananassorbetin sekä chili-suklaajäätelön. Molemmat olivat erittäin herkullisia, harmi vain että chili-suklaa maistui pelkälle suklaajäätelölle :(
Hepen annos, mangosorbettia sekä minttu-suklaajäätelöä ^^

Herkutteluhetken päätteeksi lähdimme kiertelemään kauppakeskusta ja pian seuraamme liittyi myös CupCakez -blogin Sara. Matkasimme ruokakaupan kautta Hepen ja hänen miehensä luokse kokkailemaan.
Koko pöytä kaikessa komeudessaan. Namuja, suolapähkinä Fani Paloja, rullia ja muffineja.
En tieä mitä nämä ovat nimeltään, mutta ehkä maailman herkullisinta ja nopeinta suolaisat naposteltavaa ! Tortillapohjan päälle levitetään (chili)tuorejuustoa, paistettua pekonia, meetvurstia sekä salaatinlehti. Rullataan kiinni, leikataan ja nautitaan. 
Ehdotin myös ennen tapaamista, että voitaisi tehdä muffineja. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme M&M's -muffineihin. Loppujen lopuksi meni siihen, että mie hoidin muffinien teon ja Sara asetteli namut siihen päälle ;)
Muffinien vielä kypsyessä, yritettiin Saran kanssa saada edes yksi onnistunut yhteiskuva. Noh, onnistumisesta voidaan olla montaa mieltä ;)
(Kuva Hepen blogista)
Syönnin jälkeen meillä alkoi kynsilakkabileet, eli lakkasimme porukalla kynsiämme ! Ja otimme kimppakynsikuvan Buddhan patsaan luona ;)

Omilla kynsilläni oli Ruby Wings - Poppy & China Glaze - Elephant Walk.

Saran lähdettyä katselimme Hepen ja hänen miehensä kanssa Harry Potter ja Kuoleman Varjelukset part. 2. En muistanut varmaan puoliakaan, mitä kyseisessä elokuvassa oikein tapahtuu... :D Mutta se ei menoa haitannut.

Tiistaina kävimme vielä vähän kaupungilla ja rupattelimme mukavia. Aika hyvässä seurassa meni aivan hurjaa kyytiä ! Kiitos Hepe majoituksesta ;) Ja molemmille tytöille iso kiitos seurasta, oli mielettömän mukava nähdä kasvotusten henkilöt, joiden blogeja on lukenut jo ties kuinka kauan ja jatkanut tutustumista Facebookissa. Toivottavasti tavataan uudestaan ! <3

8 kommenttia:

  1. Hoo kiva postaus!! Oot saanut tosi hyviä kuvia ;) tuli ikävä vähän noita herkkuja! Ja ehkä vähän sinuakin :3

    VastaaPoista
  2. Voi mitä herkkuja! Tuli nälkä! :D

    VastaaPoista
  3. Todella herkullista :3 noita tortilla suolapaloja täytyy koittaa :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥