6. toukokuuta 2013

Ostoksia

Ostossaalis jäi omalta osalta melko niukaksi, mutta ei se haittaa :) Tällä kertaa sain panostettua enemmän tuliaisiin, joita yhteensä taisi olla enemmän kuin omia juttuja ;D photo 359-2_zps8e2435d8.jpg
Skopunkten. Ihanaa hempeää vaaleansinistä.
 photo 360-2_zpsf339bfe4.jpg
Skopunkten. Ja vaaleaa marjapuuron punaista. Oikeasti lähdin etsimään limen vihreitä tennareita, mutta niitä kun ei löytynyt, löytyi kuitenkin pari varteen otettavaa vaihtoehtoa korvaaviksi tennareiksi.
 photo 357-2_zpsa9ba6b2a.jpg
Skopunkten. Nämä oli ns. kaupanpäällis kengät. Eihän tajousta ota 3 maksa 2 voi jättää käyttämättä ;) Tälläisiä kenkiä katselin jo viime vuonna, mutta silloin ne jäi kauppaan, koska kengät etuosa on hassu. Tänä vuonna kolahti. Nyt jälkikäteen mietin, olisiko pitänyt sittenkin ostaa ne harmaat, mitä viime vuonna mietin, mutta ehkä näillä pinkeilläkin pärjää ;)
 photo 358-2_zps44ad1874.jpg
New Yorker. Työkaveri osti nämä miulle, synttäri-valmistujais-joululahjaksi. Luonnossa ovat vielä kirkkaammat pinkit.

Ja eikö ole ihan sallittua ostaa neljät kengät, jos heittää 1-3 kengät pois ? Vaikka mies on sitä mieltä, että miulla on kenkiä tarpeeksi. Etenkin kun valitan, ettei kenkäni mahdu edes minnekään..
 photo 362-2_zpscf29248f.jpg
New Yorker. Näin jälkeen päin mietittynä, olisi kannattanu kokeilla tuota paitaa ;D Väsytti ja turvotti, ajattelin että M on ihan hyvä. Ehkä S olisi ollut parempi. Tuo tuntuu hieman yöpaidalta, kun on sellainen löysä. Noh, onneksi lähipiirissä on monta ompelukonetta ;)
Ja paita on luonnossa enemmän pinkki kuin vaaleanpunainen.
 photo 361-2_zpsce828cdc.jpg
Åhléns. Mielettömän hyvän tuoksuisia huulirasvoja. Candied Apple on suosikkini !

Tälläistä tällä kertaa :) Nyt käyn lakkailemaan kynsiä. Haluaisin lähteä lenkille, mutta eilisestä jalkapallon pelaamisesta huutaa lonkat hoosiannaa. En pystynyt aamusta edes sängyssä vaihtamaan asentoa, ilman järkyttävää kipua.

Ihanaa alkavaa viikkoa !

18 kommenttia:

 1. Noi kaikki kengät aww! Mulle heti nyt kanssa kenkiä!!!!! :D

  VastaaPoista
 2. Oiiijjj! Rakastuin noihin kenkiin! ♥

  VastaaPoista
 3. Nuo kengät <3 Ja muutenkin kivoja ostoksia!

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloisen värisiä tennareita olet ostanut! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kenkiä ja toi paita on kans tosi kiva. Rakastan pinkkiä väriä ja olis aivan ihana löytää jotkut kivat pinkit kengät. Pinkkejä vaatteita ei juuri tule käytettyä, mutta tulee ihailtua sellaisia aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkit kengät on kyllä kiva piriste asuun :)

   Poista
 6. Oioi, miten kivoja juttuja! :) Pakkohan se on ostaa kolmet kengät, jos kerran on sellainen tarjous ;D

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥