10. heinäkuuta 2012

Kuvia.

Päivät menee ohi ihan hujauksessa. Aamulla mietin aina, tänään kirjoitan blogiin. Illalla kun olen koneella ja bloggerissa, lyö ihan tyhjää. Mitä sitä kirjoittaisi ? Kynsiä ei ole esiteltävänä, jollei kätköistä löydy jotkut vanhat. En jaksa niitä nyt etsiä. Tukholmassa elo on samanlaista, töitä ja kaupunkia.
Photobucket
Torstaina on viimeinen työvuoro. Tänään ja huomenna piti olla vapaa. Miten onnistunkin aina saamaan vapaille työvuoroja ? Ei, mutta oikeasti se on kivaa :) Miulla on välillä vähän tylsää ollut vapaapäivinä. Torstaina saan yhden kaverin tänne maanantaihin asti, ja samaisena päivänä tulee sitten toinen kaveri :) Poikaystävä tulee ensi viikon lauantaina ja seuraavana maanantaina lähtee meidän paatti kohti Suomea. :<
Photobucket
Vaikka kotiinpaluuseen on vielä aikaa, iskee jo haikeus jättää tämä paikka. Kun en tiedä milloin seuraavan kerran pääsee päivää pidemmäksi aikaa tänne. Tuo tunne sekoittuu samalla koti-ikävään. Miulla on ikävä ihmisiä siellä, ja töitä siellä.
Photobucket
Ja oon nyt viimeisen parin viikon aikana tutustunut yhteen työkaveriin entistä paremmin. Olen tavannut hänen kaikki kolme lasta ja mukavan vaimonsa. Miulla tulee hirmuinen ikävä koko sitä porukkaa. Vanhinta tyttöä kaikkine outoine tempauksineen, poikaa kaikkine oikkuineen ja nuorinta tyttöä sitä pientä söpöä puolitoistavuotiasta palleroa <3
Photobucket
(Kusikoppi. Lähellä Central Stationia)

Tajusin, että olen hävettävän vähän ottanut kuvia.. Vajaa kaksi viikko aijaa skarpata ! Gamla Stan on jäänyt lähes kokonaan kuvaamatta. Jospa huomenna olisi hyvä ilma, voisin suunnata sinne pikku kujille kuvaamaan :)

Miten teillä on viikko lähtenyt käyntiin ?

2 kommenttia:

  1. Laitoin sulle tunnustuksen mun blogiin! :) (ei tietenkään oo pakko sitä tehdä) :D

    http://saracupcakez.blogspot.fi/2012/07/mansikkatunnustus.html?showComment=1341994987747

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥