23. kesäkuuta 2011

Kuulumisia

Muutama random kuva viime päiviltä.
Photobucket
Photobucket
Näyttäis siltä, että tänä vuonna saatetaan muutama kirsikka taas saada omasta puusta !
Photobucket
Mein kesäpoika oli eilen näyttäny toisen puolensa. Oli haukkunu pomonsa(mein mummon) ihan lyttyyn, sanoi vihaavansa tätä, vaikkei tiedä syytä. Ja muutenkin huutanut siellä. Nyt taitaa alkaa uuden työntekijän metsästys..
Photobucket
Täytyy myöntää, vaikka oon ollu väsyny joka päivä. Oon silti hyvin ilonen noista töistä (: Se on ihan erilaista olla siellä yhtenä oikeana työntekijänä, kuin se, että on siellä yhtenä ylimääräisenä, opiskelijana joka suorittaa työssäoppimistaan.
Yksi iso miinus tulee noista iltavuoroista, mistä kuitenkin tykkään, on se, että joka ikinen kerta koskee jonnekin. Yleensä se vuorottelee, päähän tai mahaan. Ilman kunnollista syytä. Tänään on pään vuoro, koska sitä koskee jo nyt :D

Huomenna koittaa viikon ainoa vapaa. Sekin alkaa sopivasti ennen kuutta heräämisellä, jos haluan ehtiä seiskan linkkiin :D Pitäis pyörähtää aamulla kaupassa ja käydä hakee sitten auto tänne. Lauantai ja sunnuntai menee töissä. Onneks on käyny hyvä tuuri, että la on aamuvuoro ja su iltavuoro. Pääsee mummolle syömään ! 

Mites teidän Juhannus ? Onko suunnitelmia, vai meneekö viikonloppu niinkuin kaikki muutkin kesäviikonloput ?

1 kommentti:

  1. Eipä oo mitään suunnitelmia. Eilen oltiin kyllä kavereilla viettämässä iltaa. Jostain syystä mä oon nyt melkeen joka viikonloppu ollut jossain (tai joka viikko jossain) ja nyt juhannuksena ei oo sit mitään juttuja.

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥