16. toukokuuta 2011

"Suomi on maailmanmestari ! Suomi on paras kaikista !"

Noin joku mies huus meikälle kadun toiselta puolelta. Eihä siinä voinu kun myötäillä. Pakko itekin sortua tähän, mutta mahtavaa Leijonat !
Voi Svedut kun teitte sen yhen maalin, muuten olis ollu niin osuva biisi ;>

Photobucket
Photobucket
Kattelin tosiaan ekan erän, kera uuden Pandan suklaan. Ekan erän jälkeen menin lukemaan sänkyyn, ja kas kummaa. Nukahdin, vaikka äänet oli päällä. Yheltä heräsin, siellä oli menossa Pasila. Nappuloin pimeessä tekstiteeveelle, sain tietää että Suomi voitti. Pystyin hyvillä mielin käymään nukkumaan. Ja silti väsytti aamulla. Huoh.
Photobucket
Photobucket
Tänään kävin töiden jälkeen kaupungilla, kun satuin viikonloppuna ettimään mitä kaikkea mukavaa tuolta kirjastosta löytyy. Nuo lähti tänään lainaan (:
Photobucket
Ja Seppälästä lähti ihanat kenkulit ! Nää on lähes samanlaiset ku vuos sitten ostetut vihreet. Erot on hyvin hyvin pieniä, enkä niistä jaksa välittää :) Hintakin oli vain 9,95 € (tarjous ;>)

Käynpä jatkamaan hoitosuunnitelman tekoa ja fiilistelmään :)

Lupasitko jotain jos Suomi voittaa MM-kultaa ? 

Entinen luokkatoveri (mies) lupas kasvattaa hiuksiaan 20 vuotta leikkaamatta kertaakaan. Saa nähä toteutuuko :D

1 kommentti:

  1. AAAH IHANAA SUOMIII! <3
    Vaikka en oikein oo koskaan jääkiekosta välittänyt niin ton poikaystävän tavattua oon alkannu jostain kumman syystä seuraamaan :D haha.

    Niin onhan se nyt hienoo et Suomi voitti! :)

    Siintä mun kakusta vielä....Toi koristelu oli ehkä kymmen aikaan illalla ja mua ihan hävetti tarjota sitä kakkua vieraille :D vaikka ei ne vieraat mitään hienohelmoja ollut.... mut silti :D tohon aikaan illasta ei vaan oikein jaksannu välittää kakun ulkonäöstä..

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥