4. huhtikuuta 2011

Everybody smiles - every woman, man and child

Tänään on ollut päällisin puolin hyvä päivä. Aamulla piipahin labrassa antamassa pari putkellista verta. Sitten koulussa, huimat kaksi ja puoli tuntia.
Photobucket
Kävästii äipän kanssa pitkästä aikaa pitsalla. Tropicana <3
Photobucket
Lidliin tuli tänään myyntiin sykemittareita. Sykemittarihan on ollut hakusessa jo jonkin aikaa, joten ajattelin että tuo kahdenkymmenenkolmen euron mittari on hyvä näin alkuun.
Photobucket
Kirjaston löytöjä. Maaliskuu oli huono kuukausi näin lukemisen kannalta. Oon pettynyt siihen, että luin todella vähän kirjoja. Ja tuota tällä hetkellä kesken olevaa oon lukenut jo ties kuinka kauan. Nyt John Verdonin Numeropeli kirja motivoi lukemaan sen äkkiä alta pois.
Photobucket
Löytyipä kaupunkiseikkailureissulta myös Leevi and the Leavingsin levy; Perjantai 14. päivä. Sekä Keyesin kirja, Rachelin loma.
Photobucket
Ja tämän hetkiset kynnetkin piti tietty näyttää teillekin. Lakkana toimii uusi H&M:n Spring Nailsin Coral lakka. (vino)Muffinsi on Bundle Monsterin laatasta nro. 14 (elkää huomatko kuinka kuva on vinossa, tai kuinka keskisormen kynnen kärjestä on jo lähtenyt lakkaa.)

Huomenna olis vapaapäivä. Ja se meenkin tuohon hoidon tenttiin lukiessa. Keskiviikkona sitten tekemään omat privaatti kokeet aamulla, sillä juuri oikeaan koeaikaan oon tohtorin luona. Vähän jänskättää että mikä mahtaakaan olla tuomio..

4 kommenttia:

 1. Mittee sie lääkärissä jos saapi kysellä? :-P

  Miula on myös menny tää kevät ihan pyllylleen lukemisten suhteen, en vaan saa ihteeni kirjastoon ja nyt kunhan saan ton nykyisen kirjan päätökseen niin aattelin alottaa Potter-maratonin alusta <3 :-D

  VastaaPoista
 2. Jee, miut vaa ärsyttää hirveesti ku en oo saanu sitä viimesintä Potteria (edelliset on tullu mummeilta&kummeilta synttärilahjaks) pitäs ostaa se kunhan tulee vastaan.

  No mie en tykkää tästä väristä, tää näyttää niin sekalaiselta miltälie aina että hööööööpsistä. Tuotapa mietinkin, ehkä tyydyn kokeilemaan tuon värin mikä miula on tossa hyllyllä (vaikka hiukset menee varmaan melkein mustaks ja sit ärsyttää), säästyypähän rahat.

  VastaaPoista
 3. Ohoh, on tosiaan järjestys ollu ostohetkillä mielessä.. :--D

  No ei oo kyl kiva. Tänäänkin tekee mieli pitää paperipussia kun nää on tämmöset, pitäs ehkä tehdä asialle jotain ja kokeilla tuota väriä..

  VastaaPoista
 4. :-DD

  Joo, mie en usko että äiti haluaa maksaa semmosta (ylläripylläri)ja samahan se on itse vääntää ja kokeilla pikkuhiljaa kuin että maksaa isompi summa ja sitten jos menee samalla lailla perseelleen. :-F

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥