15. kesäkuuta 2014

Uusia tuulia !

Pitkän ja ankaran pohdinnan jälkeen olen viimein päätynyt johonkin ratkaisuun. Kadun tätä varmasti jossain vaiheessa, mutta nyt tämä tuntuu parhaimmalta. Ja nyt jos koskaan pitää uskoa sitä, mikä tuntuu parhaimmalta. Miun ja tämän blogin yhteinen taival päättyy tähän. Se jokin puuttui. Olen antanut tälle kaiken, ainankin toistaiseksi.

Omassa henkilökohtaisessa elämässänikin on tapahtunut lyhyessä ajassa paljon. Ja voin sanoa suoraan, että ne ovat isoja osatekijöitä tämän päätöksen suhteen.

Vaikka elämässäni on tapahtunut suuria ja surullisiakin asioita, on jotain positiivista uutta tiedossa. Nimittäin uusi blogi ! Muistan hyvin ajan, kun nautin kirjoittamisesta ja halusin tehdä sitä koko ajan. Nyt kaipaan jotain tekemistä vapaa-ajalle, joten mikäpä olisikaan sen parempi kuin aloittaa myös blogimaailmassa puhtaalta pöydältä :)

Tämä blogi saa jäädä näkyviin määrittelemättömäksi ajaksi, koska täällä on kuitenkin hyvin mieluisia postauksia, joita en välttämättä halua lähteä edes piilottamaan :)

Toivottavasti liityt myös uuden blogini ja osittain uusien juttujeni pariin ! :)Untitled

Klikkaa kuvaa ja se vie sinut oikeaan paikkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos (: ♥