20. helmikuuta 2014

Mitä kuuluu ? Kukkuluuruu !


Ostin itselleni ja äidilleni Ässä-arvat ! Harmi ettei kummallekaan tullut voittoa ;(

Metsästin ystävänpäivälahjaa kaverille, ja näin Citymarketissa tämmöisiä söpöläisiä. Jäivät kuitenkin sinne.

Tarpeeksi kauan Citymarketissa pyörittyäni, päätin mennä Virkkukoukkuseen ja napata matkaan pari Antsku -tuotetta. Niin itselle kuin lahjaksikin ;) Pasta-karponaaran ohje löytyy jääkaapinovesta jo.

Ystävänpäivänä halusimme käydä Simon kanssa syömässä jossain ennen Suomen peliä. Kiinalainen oli täynnä, ja Rossossa olisi kestänyt. Niinpä syömään kebabeläintä ;) Aurarullakebab on paras !

Lauantaina hain aamulla äidin kotoaan ja menimme mummolleni. Äitini täytti maanantaina vuosia, mutta juhlistimme kakun merkeissä pari päivää etukäteen. Tuo on vaan liian taivaallista. Nam !

Lauantaina myös hyvä ystäväni Ida tuli kylään. Teimme herkkusämpylöitä, kanaa-juustoa-salaattia-kurkkua-tomaattia. Nams ! Sekä holittomia drinksuja oman pään mukaan ;)



Kippis !

Olin myös leiponut porkkanamuffineja tuorejuustokuorrutteella. Näitä on vieläkin jääkaapissa, eivät ole näköjään maistunut kellekään 8D

Maanantaina äitini täytti 45-vuotta. Juhlistimme sitä yhdessä mummoni kanssa menemällä Rossoon syömään. Oma annokseni oli lohta tattikastikkeessa. En voi sietää sieniä, niin pyysin kastikkeen erilliseen kippoon ;)

Tottakai piti ottaa Hitoksee -holiton drinkki. Oli muuten herkullista !

Jälkkärikahvit, tai siis kaakaot paikallisessa turkkilaisessa ravintolassa. Ehdottomasti kaupungin parhaat kakut ! Omani oli suklaajuustokakkua :)

Aijuu, pitihän äitiä lahjoakin ;) Lähdemme siis huhtikuussa katsomaan Michaelia Tavastialle !

Ma-ke olinkin yövuorossa, ja päivät menikin enemmän tai vähemmän koomassa. Tänään kävin aamulla hammaslääkärissä, ja paikattiin elämäni ensimmäiset reiät. Huh huh, ei se onneksi ollut niin pelottavaa kuin kuvittelin.
Naama puoliksi puuduksissa lähdin käymään kaverin kanssa kahvilla, tai siis taas kaakaolla. Ja nappasin kaveriksi aurajuusto-pasteijan. Silläkin riskillä että puren huulen auki. Ehjin huulin selvisin ;D

Kuvat ovat hyvin erilaatuisia, koska osa on napattu puhelimella (ja suoraan Instagramistani) ja osa taas kameralla otettuja. Mutta tätähän elämä on, etenkin jos satunnais räpsyissä pääkameran asemaa suorittaa puhelin :D

Mitä siulle kuuluu ? :)

6 kommenttia:

  1. noms, paljon kaikkia ihania herkkuja :3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulumispostaus ♡ Tuli nälkä näitä kuvia katellessa ;)

    Haha, musta tuntuu, että mulla on jokaisesta hampaasta paikattu reikä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tajusin kanssa just, että aika ruokapainotteinen postaus 8D

      Nööyy :DD

      Poista
  3. Mie romahdan.. Mistä mie saan noita antsku juttuja? :D Mä HALUAN :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siul on oikeus siun omiin tunteisiin ! ;D Virkkukoukkunen.net :)

      Poista
  4. Nälkä vain kasvoi näitä kuvia katsellessa =)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥