26. heinäkuuta 2013

Kasa vanhoja lakkauksia

 photo 517_zps06c07780.jpg
Pohjalla on Gina Tricotin Have a Bite, kaunis vaaleanvihreä lakka. Päälle heitetty kerros O.P.In On Her Majesty's Secret Servicea. Vaikka lakka ei ensivilkaisulla näytä juurikaan vihreään taittavalta, näytti se kynnellä hauskasti sen vihreän puolensa.

 photo 524_zps32f6f2a4.jpg
Gina Tricot - Aspen Gold
Models Own - Sun Kissed
Orly - Hook Up
Essence - Wanna be my sunshine
Rimmel - Lemon Drop
Loreal - Confettis
 photo 499_zps09644e79.jpg
Mitäs muutakaan kuin ombrea ! Luulin olleeni ovela, kun Lakkaushaasteeseen näitä tein. Eihän kukaan tee keltaista ombrea. Ja Confettis päätyi kuorrutteeksi, koska en ollut sitä vielä kokeillut. Enkä vielä tiedä pidänkö siitä.
 photo 526_zpscabd612f.jpg
Essence - Black is Blck
Depend Holographic - Charm Pink, Raspberry, Plum, Ocean Green
Orly - Miss Conduct
+Konad - White, CH8
 photo 525_zps2f89334f.jpg
Näistä tykkäsin todella paljon ! Etenkin nimettömästä, vaikka sitä tekiessä meinasi välillä usko loppua. Etenkin kun Netflix yritti viedä huomioni kynsistä.

Mitä tykkäätte kynsistä ? :)

25. heinäkuuta 2013

Polttarit 200713

Lauantaina juhlimme pienellä porukalla hyvän ystäväni polttareita. Meitä oli seitsemän neitoa suunnittelemassa tätä päivää. Alunperin meitä oli 11, mutta osa perui. Ja suunnitelmatkin ehtivät vaihtua muutaman kerran. Kuitenkin päivä oli erittäin onnistunut, ja kaikilla taisi olla hauskaa, myös polttarisankarilla ;)
 photo Kasvohoitoa_zps8947e439.jpg
Polttarisankarilla oli pitkin päivää erilaisia rasteja, joissa piti tehdä jotain. Ensimmäinen rasti oli kerätä muu porukka yhteen. Toinen rasti, oli löytää seuraavaan paikkaan. Eräälle tulevalle vyöhyketerapeutille. Siellä polttarisankari sai kasvo-, käsi- ja jalkahoidon. Me muutkin saimme kasvohoidon, tosin itse tehtynä. Eipä muuten ole ennen iho tuntunut yhtä sileältä kasvoissa kuin tuon H&M:n kasvonaamion jälkeen. Taitaa päästä uudelleen käyttöön !
 photo Ruokaa_zps2dc125e6.jpg
Siellä oli myös pientä ruokailua. Tonnikalasalaattia, salaattia, patonkia ja minun tekemiäni vadelma-valkosuklaamuffineja :)
 photo IMG_0293_zpsa0ceae01.jpg

Kakkos rastilta suuntasimme rastille nro. kolme. Eli meille. Siellä oli vuorossa piparien koristelua ihan huvin vuoksi !
 photo IMG_0295_zpsb1ba4a5b.jpg

 photo IMG_0298_zps16199180.jpg ss  photo IMG_0331_zps896ead95.jpg
Oikein, ei niitä pipareita huvin vuoksi koristeltu. Polttarisankari pääsi myymään niitä. Alkukankeuden jälkeen kaikki menivät kaupaksi, ja reilu neljäkymppiä neiti sai kerättyä ihan vain itselleen.
Piparin myynnin jälkeen lähdimme katsomaan koskinäytöstä. Samalla tuleva rouva kirjoitti yksittäisille papereille kaikkien entisten kumppanien/säätöjen jne. nimet, kertoi miksi hän on entinen. Sen jälkeen paperi heitettiin kuohuavaan koskeen. Ne ihmiset kuuluvat nyt menneisyyteen.
 photo Rossossa3_zps3a6f27c6.jpg
Sitten ruokailua Rossossa. Ja arvatkaa kuka sai noin kauniin jälkiruuan ? :D
Ruokailun jälkeen siirryimme vielä meille hetkeksi, ja illasta suuntasimme baariin jatkamaan.

Nämä olivat elämäni ensimmäiset polttarit, joissa olin mukana, ja tykkäsin. Päiväkin meni suunnitelmien mukaan, ja olimme koko ajan aikataulussa hieman etuajassa :) Ensi viikolla onkin tuon neidin häät, ihanaa !

Oletteko te päässeet tänä vuonna juhlistamaan kenekään poltterita ? Tai onko häitä ollut/onko tiedossa ? :)

21. heinäkuuta 2013

RakuunaRock 2013

Lappeenrannassa on nyt ollu livemusiikkia kerrakseen, viime viikolla Lappeenrannan Yöt (postaus täällä) ja tänä viikonloppuna RakuunaRock. RakuunaRock on Linnoituksella järjestetty kaksipäiväinen festari, jossa esiintyjiä näin ensimmäisenä vuonna oli 17. Itse olin paikalla perjantaina.
 photo 24_zps2fd3f055.jpg
Saavuimme seuralaiseni, eli äitini, kanssa paikalle pian puoli viiden jälkeen. Ensimmäisenä katselimme Surmanajoa. Tuo oli hienoa katseltavaa, mutta pakko myöntää, että välillä vähän jänskätti ajajien puolesta !
 photo 22_zpse33fc0a4.jpg
Ensimmäinen esiintyjä, jota halusimme katsomaan oli kukas muukuin Aarne Tenkanen. Nyt kun on hänet nähnyt savuisessa baarissa ja ulkolavalla esiintymässä, niin voin suoraan sanoa, että savuinen baari toimii paljon paremmin.
 photo 23_zpsa0cf6df2.jpg
"Likkahan osaa sanat", onhan noita biisejä tullut muutaman kerran kuunneltua.
 photo 26_zps9a67b754.jpg
Aarnen jälkeen siirryimme ns. päälavan läheisyyteen, siellä aloitti Lemin ihme, Stam1na. Toimii, vaikka harvoin sain sanoista mitään selvää ;D
 photo 25_zps8f18c85e.jpg
Rantapallo ! Michael Monroe -paita ! (Miullakin on tuollainen ;>)
 photo 44_zps0d4986e9.jpg
Sitten olikin reilun kolmen tunnin odotus ennen seuraavaa näkemisen arvoista, sitä minkä takia tuonne menimme. Tänä aikana sisälavalla soitti Flesh Roxon sekä Raaka-aine, jäi näkemättä.
Rakastan muuten tuota hattua !
 photo 27_zpsfc1d976b.jpg
Vielä vilkaisu tehtotyttöjä, BarbeQ Barbies.
 photo 28_zps5614124c.jpg
Ja sitten eturivin valtaus.
 photo 30_zps21921e49.jpg
Ja illan kohokohta ! Ainoa miinus tässä keikassa oli, että Dregen ei ollut paikalla, vaan heittämässä soolobändinsä kanssa keikkaa Ruotsissa. Tämä Rakuunan esitys, oli bändin viimeinen tällä kertaa ilman Dregeniä.
 photo 29_zps6ae13beb.jpg
 photo 31_zpsb340940e.jpg
 photo 32_zpsadd27de6.jpg
Parin viimeisen biisin aikainen kokoonpano. Bändi sai vahvistusta yhdeltä Hanoi Rockin alkuperäis jäsenistä. Nasty Suicide tuli soittamaan muutaman biisin ! Lavalla oli yhtä aikaa kolme Hanoin alkuperäistä jäsentä, huippua !

Kaikenkaikkiaan, voin sanoa että ilta oli mahtava ! Etenkin viimeinen esiintyjä (anteeksi, toiseksi viimeinen, Korpiklaani valtasi pikkulavan vielä Miken jälkeen, mutta me jätimme sen väliin). Mutta yksi asia jäi mieleeni ikävästi, muuten hyvin onnistuneesta illasta.

Alueelle oli järjestelmäkameran tuonti kielletty. Itselläni oli mukana kaksi kameraa plus puhelin. Ehdin Miken keikan alussa, ehkä kolme-neljän kappaleen aikana käyttää hallussani ollutta Canonia, kunnes järjestysmies (joka muuten yritti änkeä jokaiseen ottamaani kuvaan...) tuli sanomaan, että järkkärillä ei saa kuvata. Menin hämilleni, enkä osannut sanoa siihen mitään. Hämmästyksesestä toipuessa pintaan nousi ärytmys, eikö hän erota järjestelmäkameraa muista kameroista ? Käyttämäni Canon ei ollut järjestelmäkamera. Hyvä on sitä voisi ensivilkaisulla luulla, mutta ei. Se on reippaasti pienempi, ja se on pokkarikameran ja järjestelmäkameran risteytys, kompaktikamera. Muutama biisi tuon jälkeen meni kiukkuisena, mutta onneksi olin varannut toisen kameran mukaan. Ja onneksi sain äidiltäni hänen ottamat kuvat.

Tälläiset postaukset taitaa nyt olla tässä. Tämä kevät ja kesä on ollut aivan huippua livemuusiikki aikaa !

Sattuiko kukaan teistä olemaan paikalla ? :)

19. heinäkuuta 2013

Inspiration by Michael Monroe, again !

 photo 523_zps77ea6cf9.jpg
Depend - 34
Orly - Goth
Golden Rose - 107
Scratch - Holographic Silver
Color Club - Wish Upon A Rock Star
Island Girl - Macadamia Nut
GOSH - Bright Passion
Konad - Black
IsaDora - White Silver
+ CH4 & BM21
 photo 519_zpsb2e9d2c4.jpg
Inspiraation lähteenä toimi jälleen kerran, ihana Michael Monroe. Taustalla muuten tänään julkaistu uusi MM paita ;)
 photo 520_zps2466d341.jpg
Ja kynnethän on tehty tämän illan keikkaa silmällä pitäen. Pitäähän sinne asian mukaiset kynnet saada ;)
 photo 522_zpsc92fbfb1.jpg
 photo 521_zps5d68a910.jpg
Ei tähän hätään taas olekaan muuta sanottavaa kynsistä, itse tykkään ! :)

Mitä mieltä te olette kynsistä ? Ja onko kukaan eksymässä tänään Lappeenrannan Rakuuna Rockiin ? :)

15. heinäkuuta 2013

Lappeenrannan Yöt 12.7.13

Lappeenrannassa järjestettiin männä viikonloppuna ensimmäistä kertaa kaksi päiväinen musiikkitapahtuma, mikä kantaa nimeä Lappeenrannan Yöt. Itse halusin paikalle, a) koska täällä päin harvoin on mitään kunnon musiikkitapahtumia ja b) hyviä esiintyjiä oli tiedossa. Etenkin perjantaina. Sain seuraksi ihanat Hennan ja Idan.

Perjantai-ilta Kauppatorilla alkoi mukavissa merkeissä, Osmo's Cosmos oli jo esiintynyt, emmekä onneksi joutuneet sitä kuuntelemaan. Seuraava kuunneltava oli Neljä Ruusua. Itse tykästyin tähän bändiin Visulahden Juhannuksessa (postaus siitä löytyy tämän linkin takaa).  photo 17_zps6395954c.jpg
Neljä Ruusua. Sekä inhottavia äänentoisto ongelmia, äänessä tuli pieniä, sekunnin mittaisia katkoksia. Onneksi suurin osa keikasta sujui ongelmitta.
Biisi, joka soi bändiltä päässä:

 photo 18_zps1617a881.jpg
Neljän Ruusun jälkeen lavan valtasi toinen niistä, keiden takia halusin paikalle. Nimittäin Klamydia ! Bändin musiikki kolahti joskus muutama vuosi takaperin ihan kympillä. Ja nyt viimein tarjoutui mahdollisuus nähdä pojat livenä !
Biisi, joka jäi soimaan päähän:

 photo 16_zps3e266dbb.jpg
Seuralaisista kumpikaan ei liiemmin Klamydiasta välittänyt. Mutta keikan jälkeen totesivat, että olihan se ihan hyvä ! Yay ! :D
 photo 19_zpsf759d444.jpg
Illan kohokohta oli kuitenkin ehdottomasti Apulanta ! Näiden musiikkia olen kuunnellut hmm.. en muistakaan mistä asti. Kuitenkin kauan. Tämä oli ensimmäinen kerta livenä, muistaakseni. Ja kyllä, eturivissä ! Aivan parhautta. Toimii livenä !
Biisi, joka soi heti keikan jälkeenkin päässä:

Totesin aluleelta poistuessa "miulla pyörii Zombeja päässä".
 photo 20_zps7a611985.jpg
Sami.
 photo 21_zps38d50d34.jpg
Ainoa onnistunut kuva Sipestä. Harmi että rumpaleita koskaan näy kunnolla. Olimme sen verran sivussa, että Sami oli lähes koko keikan ajan rumpujen edessä :/

Toisaalta olisi ollut hauska olla lauantainakin paikalla, silloin esiintyjäkaarti näytti tältä: Neljän Suora, Jonne Aaron, PMMP ja Cheek. Järki puuttui peliin, kaksi ensimmäistä ei kiinnosta. PMMP:n näin toukokuussa lähes kotiovella (postau tässä) ja Cheek tuli nähtyä Visulahdessa myöskin. Niinpä vietin lauantain äidillä, sekä katsomassa jalkapalloa ja hengaillessa, sekin oli kivaa :)

Sattuiko teistä kukaan olemaan paikalla ? :) Ja onko tälläiset keikka-/musiikkipostaukset ok ?

14. heinäkuuta 2013

Jotain sinistä

Lakkaushaasteessa alkoi jälleen uusi viikko, vuorossa sininen !  photo 15_zps96fe2312.jpg
Lakkoina on vasemmalta alkaen, H&M - Bella's Choice, IsaDora - Pool Crush sekä Depend jonka numero on hukassa. Lakoista ei ole kuvaa, koska IsaDoraa lukuunottamatta lakat ovat äitini, enkä muistanut/tajunnut kuvata lakkoja siellä ollessa :')

Ollaan näiden lakkauksien myötä tämä pieni hetki taas ajantasalla kynsien kanssa, ja seuraavaksi tulee taas aiemmin tehtyjä. Ja onpa vuorossa myös yksi uusi musiikkitapahtuma postaus !

Mitä tykkäätte sinisistä kynsistä ? :)

11. heinäkuuta 2013

Pitkästä aikaa Oriflamea

Tässä on ehtynyt kertyä jos minkä näköistä tuotetaa itselle käyttöön, tai vaihtoehtoisesti jemmaa uutta omistajaa odottamaan. Luvassa on siis paljon kuvia ;) photo 500_zpsbf9d3e7c.jpg
Nature Secrets -suihkusaippuat.
Basilika + persikka = mielenkiintoinen, mutta silti raikas hedelmäinen tuoksu. Basilika iskee omaan nenääni ehkä turhan vahvasti. Tätä on kuitenkin käytetty eniten. // Saippuaton, voidemainen koostumus, ei kuivata ihoa.
Aloe vera + vesimeloni = rakkautta. Rakastan nykyään vesimelonin keinotekoista tuoksua, se on yhtä aikaa ihanan raikas ja makea. Aloe vera tuo siihen kivan vivahtaa. // Saippuaton.
Jojoba + mango = tuoksuu hyvin mangolle, hetkittäin tuoksu tuntuu jopa hieman tunkkaiselta omaan nenääni. // Sopii herkälle iholle.
Ginseng + passion hedelmä = ihana raikas, hedelmäinen passion hedelmän tuoksu. Oma suosikkini vesimelonin jälkeen. Tuoksuu etäisesti joillekin hedelmämakeisille. // Saippuaton.
 photo 501_zpsf287612b.jpg
Discover Hawaii Aloha Beach:
Suihkugeeli: Oriflamen sivuilla lukee näin "Aistimatka Hawajille muodostuu eksoottisten hedelmien ja kukkien sekoituksesta", tuotteessa on raikas tuoksu, omaan nenääni ananas tuoksuu eniten, mitä en pistä ollenkaan pahitteeksi. // Saippuaton.
Kuorinta-aine: Oriflamen sivuilla sanotaan näin: "Virkistä aistejasi eksoottisten hedelmien ja kauniiden kukkien tuoksuilla." Tuoksultaanhan tämä on samanlainen kuin suihkugeeli, teksti oli kuitenkin pakko kopioida, koska kauniiden kukkien tuoksu. Tuoksuuko rumat kukat pahalle ? 
Koostumukseltaan tämä on ihana ! Geelimäinen, helposti levittyvä ja mielyttävän tuntuiset rakeet kuorivat ihoa hellästi mutta tehokkaasti. // Saippuaton.
 photo 502_zps120584f8.jpg
Ginseng + passion hedelmä -käsisaippua, tuoksuu samalla kuin suihkusaippua. Käyttöön ei ole vielä päässyt.
Milk & Honey -käsisaippua, nimensä mukaisesti tuoksuu hunajalle. // Jättää kädet ihanan pehmeiksi, eikä kuivata.
 photo 504_zps63f4c077.jpg
Optimals kasvojen puhdistusaineet.
Puhdistusgeeli: Normaalille/sekaiholle. "Vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti normaalin/sekaihon ja poistaa meikin. Sisältää pantentoitua antioksidanttista Lingon 50:50™-tekniikkaa." Sain tämän vasta tänään kampanjan kautta, en ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Mielenkiinnolla odotan soveltuuko tämä iholleni.
Kasvovesi: Normaalille/sekaiholle. "Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, valmistaa ihon hoitovoiteille ja tasapainottaa sekaihon rasvaisuutta. Sisältää patentoitua antioksidanttista Lingon 50:50™-tekniikkaa. Sopii normaalille ja sekaiholle." Sama juttu kuin yllä, en ole vielä ehtinyt kokeilla.
 photo 503_zps5ff34d4c.jpg
Kasvonaamio: Tuoksuna raikas vesimeloni, kosteuttava. Helppo levittää, väritön ja geelimäinen.
Yleisvoide: Tuoksuna raikas vesimeloni. Soveltuu kasvoille ja vartalolle. Melko "vetinen" koostumus, mutta positiivisella tavalla. Imeytyy nopeasti.
 photo 505_zps4d51440d.jpg
Kiiltosuihke hiuksille. "PEHMEYTTÄ JA KIILTOA: HairX Powershine complexia sisältävä kiiltosuihke pehmittää karheat hiukset ja antaa kiiltoa (81%*) sekä kosteuttaa rasvoittamatta. Antaa hiuksille upean loppusilauksen." Tätäkään en ole vielä kerennyt kokeilemaan.
 photo 506_zpsd203e15f.jpg
Jalkojen hoitosetti.
Feet Up - jalkasuihke: "Raikas jalka-antiperspiranttisuihke parantaa jalkojen hygieniaa, pitävät ne kuivina ja hienhajuttomina. Jalkasuihkeeseen lisätty talkki imee kosteutta ihosta ja ehkäisee jalkahienhajua sekä hikoilua." Tämäkin tuli tänään, eli ei vielä mielipidettä. Mutta ehkä tämä näin kesällä voi olla hyvä ja toimiva ratkaisu.
Feet Up -jalkakuorinta: "Antibakteerinen sitruunamyrtin aromaattinen öljy pehmittää kuivaa ihoa ja ehkäisee jalkahikeä. Intensive Care Complex, karitevoi ja karbamidi kosteuttavat väsyneitä jalkoja. Kuorivat rakeet pehmittävät ihoa." Miulla on negatiiviset kokemuksen Oriflamen jalkakuorinnoista. Toivottavasti tämä olisi parempi kokemus !
Feet Up -jalkarasva: "Vähentää jalkojen hikoilua ja hienhajua. Mäntyuute aktivoi ja deodoroi ja taikapähkinä pehmittää ihoa."
Hoitosukat: Käytetään öisin jalkarasvan kanssa. Edistää rasvan imeytymistä ihoon, ilmaan haihtumisen sijaan.
Kynsienhoito setti: esitellään alempana.
 photo 507_zps93db9024.jpg
Kynsi-ihmelle tämä oli enemmän kuin tervetullut lisuke jalkojenhoitosetissä.
Hiekkapaperiviila.
Kynsinauhatikku.
Varpaiden erottelijat.
Kynsileikkurit.
 photo 513_zps52a3cacc.jpg
Giordani Goldin kulmakarvageeli. En ole koskaan osannut käyttää näitä, kulmista tulee inhottavan tuntuiset.
 photo 510_zps93157a79.jpg
Hyper Stretch -ripsiseerumi: "Innovatiivinen ripsien hoitoaine tehostaa ripsien luonnollista kasvua, tuuheutta ja vahvuutta. Pro-Long Complex™ aktivoi keratiinin tuotantoa ja tekee ripsistä pidemmät. Väritön. Silmälääkäreiden testaama." Tämäkin on vasta hetki sitten tullut, joten kokeiluun ei ole vielä päässyt. Toivottavasti pian.
 photo 511_zps24f767be.jpg
 photo 509_zpsa249cf3a.jpg
Tämä kolmikko tuli kerran, kun vastasin johonkin asiakaspalaute kyselyyn.
Duo-luomiväri, sävyssä Brown/Beige.
Tuuheuttava ripsiväri.
Sivellin erilaisilla päillä +yksi vaihto pää.
 photo 508_zpsc3f528cb.jpg
Luomiväri settejä. Näille ei löydy nyt nimiä.
Kaikkia värejä en ole ehtinyt testailemaan, mutta löytyy pigmenttisiä (kuten vihreät) ja arkikäyttöön soveltuvat hennot väritä (kuten vaaleanpunainen ja hopea)
 photo 512_zps5bdccfca.jpg
Eyelinerit.
Clickit - kaksi erillistä lineriä, metallin harmaa sekä vihreä. Tuotteet tilataan erikseen, kahden tuotteen ostajalle toimitetaan kaupan päälle keskusosa.
Turkoosi lineri.
 photo 516_zpsc439bda1.jpg
Tässä on makuuni turhan kova ja jäykkä kärki. Vielä tätä en ole käyttänyt, ei ole tullut sopivaa tilaisuutta. Toivottavasti näyttää luomella yhtä upealta.
 photo 515_zpsda82619c.jpg
Näissä kahdessa onkin sitten paljon miellyttävämpi sivellin, joustavampi ja pehmeämpi.
 photo 514_zps0d1f9049.jpg
Tässä vielä kuvat väreistä. Keskimmäinen, eli harmaa on kaikista pigmenttisin.

Löytyykö teiltä yhtään samaa tai samantapaisia tuotteita ? :)

ps. Tämä on postaus, jonka kirjoittamiseen meni aikaa yllättävän kauan. Nyt pitää kiirehtiä ulos näkemään Honnaa !